Забавна история! Един чака Меркурий да обърне посоката на ветровете, на

...
 
Забавна история!
Един чака Меркурий да обърне посоката на ветровете, на
Коментари Харесай

Азарей: Ретрограден Меркурий в Козирог ни готви шеги и изнен...

 

 Забавна история!

Един чака Меркурий да обърне посоката на ветровете, на друга й се пие кафе със остарял другар, а на трета й се върви по скали, дето е била и преди.

Щрак!

Меркурий ще ви сбъдне всичко това, щом стане назадничав. Точно на 29-ти декември ще обърне ход в 11:33 ч, та чак до 19.01.2023 година

Периодът е сполучлив за преразглеждане на полезностите. 

Запитайте се дали специалността ви дава отговор на високите ви условия и задачата, която сте си сложили. Могат да се чакат пречки или недоразумения на работното място. Тези проблеми ще ви тласнат към поле на реализация, което да дава отговор на нова тенденция в житейската задача.

Краят на годината е време за равносметка. Възможно е да получите обществено самопризнание или премия за достижения в предишен интервал. 

Периодът е подобаващ за ориентиране на мислите към избора на цели в кариерата. Има възможност  да ви споходят хрумвания за професионална преквалификация или образование, което да ви даде нови благоприятни условия за израстване в професионален проект. Няма да ви липсва прагматизъм и предпочитание за самовглъбяване. 

Ще се почувствате добре, в случай че намерите време за себе си, с цел да анализирате житейските си цели и методите, по които желаете да ги достигнете. Проявете самообладание и непримиримост.

Почивката е част от арсенала на ретроградните интервали. Планината ще ви пасне идеално, защото Меркурий се разхожда в царството на Козирога.

Към всички нови хрумвания, които изплуват в съзнанието ви ще подхождате с внимание и нерешителност. Избягвайте скептицизма и сарказма. 

Светът е прелестен!

Слънцето и през днешния ден изгря за вас!

А Меркурий и на следващия ден ще се майтапи и забавлява с вашите мисли и стремежи.

Пошегувайте се и вие!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР